Pirombo Bed & Breakfast

Verblijf in een sfeervolle villa op 5 minuten loopafstand van het strand!

Thuis komen in Noordwijk

Pirombo laat zich het best omschrijven als een gezellige, gastvrije en kindvriendelijke Bed & Breakfast dat zó is ingericht dat u bij ons het idee heeft thuis te komen. De villa bevindt zich in een rustige wijk op vijf minuten loopafstand van het strand en van het centrum van Noordwijk. Ideaal voor gezinnen, koppels en ook zakelijke gasten. 

Pirombo-Bed-Breakfast-Noordwijk-Zitruimte-3
Kamer 5

Van alle comfort voorzien

Pirombo Bed & Breakfast heeft 9 tweepersoonskamers en

2 éénpersoonskamers. Elk voorzien van alle comfort:

  • douche
  • föhn
  • toilet
  • flatscreen
  • kluisje
  • waterkoker
  • gratis wifi

Verblijf is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. 

Alle kamers worden jaarlijks gerestyled.

Pirombo Bed & Breakfast gaat al 100 jaren terug

Het is gebouwd in 1920 als een zomervilla voor de familie De Clercq uit Leiden. In 1942 werd 'de Zonnepit', zoals het huis toentertijd heette, door de Duitsers geconfisqueerd. Na mei 1945 namen Pico en Rombouts het huis over en noemden zij het 'Pirombo'. Zij begonnen een opvangtehuis voor slachtoffers uit de 2e Wereldoorlog. Hier werd vervolg aan gegeven door de familie Westra, die moeders en kinderen uit Indonesië opvingen. 

Aan het eind van de 60-er jaren kwam het toerisme in Noordwijk weer op gang en hebben diverse eigenaren Pirombo B&B bedreven, ieder op hun eigen manier.

Pirombo-Bed-Breakfast-Noordwijk-Schilderij

Op 5 minuten loopafstand van het strand en centrum

Noordwijk is uitgegroeid tot een badplaats met internationale allure. Door alle seizoenen heen heeft Noordwijk veel te bieden: zee, strand en duin, karakteristieke monumenten in de oude dorpskern, moderne winkelpromenades, diverse sportfaciliteiten en een bruisend uitgaansleven. Noordwijk kent een ideale ligging in de kleurrijke Bollenstreek en ligt dicht bij de grote steden Amsterdam, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Of bezoek het vissersdorp Volendam.

Adres

Oude Zeeweg 22, Noordwijk

Telefoonnummer

+31 71 361 3118

Nieuws vanuit Pirombo

Pirombo gerestyled

23 november 2020

PIROMBO BED & BREAKFAST

Oude Zeeweg 22

Pirombo Bed & Breakfast is aangesloten bij:

LOGO_BB_NL_website